Γνωριμία με τους συμμετέχοντες ομιλητές που θα μας τιμήσουν στο 2ο Συμπόσιο “Ευ Ζην”

“10 φωτογραφίες – 10 ιστορίες”

O  Στέφανος  Ξενάκης   ζει   στην   Αθήνα,   είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας. Το πρώτο του βιβλίο,  ΤΌ   ΔΩΡΌ,   κυκλοφόρησε   το   2018   και αφού   έγινε   #1  Bestseller  στην   Ελλάδα μεταφράστηκε σε 31 γλώσσες και κυκλοφορεί σε  38   χώρες.  Παράλληλα,   εργάζεται   εντατικά για   το   όνειρό   του,   το   «ΝΑΙ,   ΜΠΟΡΩ»,   ένα μάθημα   αξιών   κι   αυτογνωσίας   το   οποίο φιλοδοξεί   να   μπει   σε   όλα   τα   σχολεία   της Ελλάδας,   από   την   πρώτη   Δημοτικού   κιόλας.   Είναι   περήφανος   πατέρας   δύο κοριτσιών 12 και 15 χρονών, της Αύρας και της Αίνεια.

Eκδόσεις Key Βooks

“Πνευματικότητα και πράσσειν άλογα”

ΒΙΟ – ΓΡΑΦΙΚΟ

Δεν είμαι θεραπευτής γιατί δεν έχω θεραπεύσει κανέναν, δεν είμαι δάσκαλος γιατί δεν έχω τίποτα καινούργιο να διδάξω, δεν είμαι ομιλητής γιατί έχω διάσπαση προσοχής, δεν είμαι vegan γιατί απλώς ευλογώ ότι υπάρχει στο τραπέζι μου, δεν είμαι Παρατηρητής γιατί δεν παρατηρώ τίποτα έξω από μένα. Αν ακολουθήσετε,και γίνεται συνοδοιπόροι στο  ταξίδι της επιστροφής, απλώς να γνωρίζετε ότι δεν Είμαι τίποτα περισσότερο από αυτόν..που θυμάται το δρόμο, Και επιστρέφει σπίτι.Η Αγάπη είναι η ικανότητα να τιμούμε Εντός μας, κάθε λεπτό τον Οίκο του πατρός μας.  Ευλογημένοι όσοι αφήσετε την πόρτα σας ανοιχτή. 

Ρία Ραματά ”Spiritual Cleansing of Living Spaces”

Η Αστρολογία μέσα από την Ενεργειακή προσέγγιση”

Θεραπευτική Αστρολογία και Υγεία: Η εργασία και η κατανόηση των ενεργειών του Αστρολογικού μας Χάρτη (φυσικά-νοητικά-ψυχικά), ώστε με την σωστή παρατήρηση, να αναγνωρίσουμε τον συντονισμό της Γενέθλιας Υπόσχεσης, προς εκδήλωση Θετικών εκφράσεων στην Ζωή, την Ζωτικότητα και την Υγεία.

Είμαι ο Πολύκαρπος Νικολόπουλος, Εναλλακτικός Θεραπευτής και Αστρολόγος.Από νωρίς στην ζωή μου έιχα ένα ενδιαφέρον για το βιβλίο, το οποίο με οδήγησε στις σπουδές της Συντήρησης Παλαιών Βιβλίων, Καλλιτεχνικής Βιβλιοδεσίας, Παλαιογραφίας και βρέθηκα να εργάζομαι ως Βιβλιοπώλης.Από τα 17 μου χρόνια, μυήθηκα στον εσωτερισμό και το Reiki, όπου άρχισα να ανακαλύπτω την μελέτη του Εαυτού, και μέσα από τον Διαλογισμό την σιωπή και τις ενέργειες.Η αναζήτηση αυτή, με οδήγησε στην σπουδή της Αστρολογίας, στην έρευνα της γλώσσας του Ουρανού.Η ειδικότητα μου είναι, η Θεραπευτική Αστρολογία, η Αυτογνωσία και η Αυτοβελτίωση, μέσα από τις επιταγές του Γενέθλιου Χάρτη.Αρθρογραφώ στο Astroteam, είμαι Εισηγητής του τμήματος Θεραπευτική Αστρολογία και Υγεία στο Κ.Δ.Β.Μ. Εναλλακτική Παιδεία και κάνω ατομικές συνεδρίες, με βάση το Reiki και την Αστρολογία.

Αυτοφροντίδα η τέχνη του Ευ ζην

Ονομάζομαι Κατερίνα Κουτουκάκη γεννήθηκα στον Πειραιά, κατοικώ στα περίχωρα του, είμαι απόγονος προσφύγων, σύζυγος ναυτικού, μητέρα μίας κόρης με αναπηρία, φίλη σημαντικών ανθρώπων, συνειδητά παρούσα στη ζωή και στις επιλογές μου, συγγραφέας δύο βιβλίων και πρόσφατα Σύμβουλος ψυχικής υγείας.Μεγαλώνω με την αιώνια πίστη πως θα προλάβω να πραγματοποιήσω όσα ονειρεύομαι και βαθιά επιθυμώ και επιμένω πεισματικά να λέω αυτό ακριβώς που σκέφτομαι, φροντίζοντας να μην προσβάλω τους ανθρώπους γύρω μου. Σκοπός της ζωής μου, να καταφέρω να πείσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ, να ανακαλύψουν την εσωτερική τους δύναμη, να πιστέψουν σε αυτήν και να αλλάξουν τη ζωή τους!Ελπίδα μου κρυφή και διακαής μου πόθος, να αξιωθώ κάποια στιγμή να ζήσω σε μία κοινωνία που θα λειτουργεί εν δικαίω.

“Η λειτουργία του εντέρου-Διατροφή με υψηλό  δείκτη προστασίας ¨

Ο Δημήτρης Παπαευαγγέλου, μυήθηκε στα μυστικά του Γιόγκα και της Αγιουρβέδικης ιατρικής την 10ετiα του 80, από μοναχούς του Νεπάλ και του Θιβέτ. Έμεινε μαζί τους, συνολικά, 5 χρόνια. Ζει, στο Χαλάνδρι Αττικής όπου, εκτός από τα μαθήματα χάθα γιόγκα που παραδίδει, δέχεται πληθώρα ασθενών με διάφορες, σοβαρές και μη, παθήσεις, εφαρμόζοντας εναλλακτική-Aγιουρβέδικη ιατρική. Γιόγκα του κόσμου .

“Αρμονικές σχέσεις -Ισορροπημένη ζωή “

Μια διαδραστική συζήτηση με προτάσεις, ιδέες και προβληματισμό, πάνω στους παράγοντες που ευνοούν την αρμονία στις σχέσεις μας.Πάνω στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε για τη δημιουργία μιας ισορροπημένης ζωής και ενός πλαισίου που θα  επιτρέπει τα θαύματα στην καθημερινότητα μας! 

Η Ελένη Οικονομοπούλου είναι Σύμβουλος σχέσεων & Ενδυνάμωσης . Έχει εκπαιδευτεί στο Στρατηγικό Coaching (STRATEGIC COACHING & EXECUTIVE STRATEGIC COACHING),στην Αμερική, από τη Σχόλη Coaching του παγκοσμίως επιτυχημένου Coach και συγγραφέα, Tony Robbins και της πρωτοπόρου & διεθνώς αναγνωρισμένης καθηγήτριας οικογενειακής ψυχοθεραπείας Dr Cloe Madanes, τη «ROBBINS MADANES TRAINING», California, USA, στην οποία είχε την τιμή να διδάξει, το 2022. Παράλληλα, είχε την τύχη να εκπαιδευτεί σε επίπεδο προσωπικής μαθητείας (PERSONAL MENTORING) από την ιδία τη Dr. Cloe Madanes, από το 2014 μέχρι και σήμερα. Το 2018 εκπαιδεύτηκε επίσης από την ίδια, στην Εποπτεία του Coaching (“Coaching Supervision”, Madanes Institute, California, USA 2018).  Έχει λάβει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εκπαιδεύσεις και επιμορφώσεις σε μια πληθώρα θεμάτων, όπως η επικοινωνία και οι διαπραγματεύσεις και πιστεύει στη συνεχή αναζήτηση και εξέλιξη του ανθρώπου και στην αξία των καλών σχέσεων στη ζωή μας. Δραστηριοποιείται διεθνώς στην ενδυνάμωση και τη βελτίωση των σχέσεων σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο, στην Εποπτεία του Coaching και στην εκπαίδευση πάνω στο Ανθρωπιστικό και Στρατηγικό Coaching.https://youtu.be/tldyXkdio0k?si=yvY_GQwVx-ltXYg9

Η σημασία των Αριθμών στο «Γνώθι Σαυτόν»-Η σημασία του Λόγου στην σημερινή εποχή « ΕΥ ΛΕΓΕΙΝ »” .

Η Αντωνία Πλούμπη γεννήθηκε στην Αθήνα. Με σπουδές υποκριτικής, σκηνοθεσίας, διαπροσωπικών σχέσεων, δημοσίων σχέσεων, management, NLP, Usui Reiki, Πυθαγόρειας Αριθμοσοφίας και παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων αυτογνωσίας, αυτο-βελτίωσης, αυτο-θεραπείας, φιλοσοφίας πιστεύει ότι «η γνώση είναι δύναμη» και της αρέσει να την μοιράζεται.Τον Αύγουστο του 2017, ίδρυσε την  « ΑΡΩΓΜΟΝ» Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με μότο : « Θαυμάσια έργα για θαυμάσιους ανθρώπους » με σκοπό την υλοποίηση έργων όπως:

  • Η  προώθηση και διάδοση της ελληνικής γλώσσας (αρχαία ελληνικά και νεοελληνικά) της σημαντικότητάς αυτής και της μεγάλης  προσφοράς της σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • H προώθηση και διάδοση του ελληνικού πνεύματος μέσα από την διοργάνωση σεμιναρίων, συνεδρίων και άλλων συνεργιών.
  • Η δημιουργία κινηματογραφικών ταινιών και βίντεο εκπαιδευτικού χαρακτήρα με σκοπό την ενημέρωση και την έμπνευση των μικρών και μεγάλων παιδιών για την δημιουργία υγιών σχέσεων με τον εαυτό, τους ανθρώπους, του ζωικού, φυτικού και ορυκτού βασιλείου.
  • Η αυτογνωσία μέσω της Πυθαγορείου Αριθμοσοφίας που οδηγεί στο να γνωρίσουμε σε βάθος τον εαυτό μας, να ενδυναμώσουμε την συνειδητότητά μας και να μάθουμε πώς να μετουσιώνουμε πεποιθήσεις και καταστάσεις που μπορεί να μας καθυστερούν από την υλοποίηση των στόχων μας ή μας κάνουν να νιώθουμε άβολα.
    Στόχος να δούμε τις ανώτερες ποιότητες που έχουμε και να εξελιχθούμε με βάση αυτές. Όραμά της Αντωνίας είναι η διάδοση της γνώσης, η επαφή και η σύνδεση με τον εαυτό, η εν-θύμιση των θεϊκών μας ποιοτήτων και η εφαρμογή των δύο μεγάλων συμπαντικών νόμων της Αγάπης και της Δικαιοσύνης σε κάθε μας σκέψη, συναίσθημα, πράξη, λόγο! https://www.youtube.com/@arithmosophy999

Από το ‘ταλαιπωρείν’ στο “Ευ ζην

Όραμα μου είναι να νιώθουν καλά οι άνθρωποι στην εργασιακή τους καθημερινότητα. Έχω εικοσαετή εμπειρία στο Ανθρώπινο Δυναμικό σε εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2019 εξειδικεύομαι στο Mobbing & στο Εργασιακό Bullying και κάνω Management Coaching. Από το 2015 έχω ιδρύσει την ατομική επιχείρηση “Find Your Bliss Συμβουλευτική” όπου παρέχω υπηρεσίες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες έχοντας βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να βελτιώσουν τη σχολική και την εργασιακή τους καθημερινότητα και να πετύχουν την αυτοπραγμάτωσή τους. Προς αυτήν την κατεύθυνση, εκτός από τις συνεδρίες, αρθρογραφώ και κάνω ομιλίες σε διάφορα πλαίσια.

Κρίστυ Κωστάρα Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού,Ενδυνάμωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού

facebookΙ instagram Ι LinkedIn

“Συγκοινωνούντα δοχεία και Ευ ζην ”

«Η καρδιά μας υπηρετεί την ψυχή μας προσελκύοντας αυτά που χρειάζεται για να αναπτυχθεί».

Δοχεία αγάπης -Συγκοινωνούντα δοχεία. Για να επικοινωνήσουμε με την εσωτερικότητά μας πρέπει να μπορούμε να ανοίξουμε την καρδιά μας, για να λάβουμε το είδος της αγάπης που χρειαζόμαστε. Η ψυχή χρειάζεται ποικιλία από διαφορετικά είδη αγάπης για να είναι υγιής και δυνατή .Όταν η καρδιά είναι κλειστή, όταν το μυαλό κοιτάζει σε λάθος κατεύθυνση για να βρει την ευτυχία, το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να αποκτήσουμε εσωτερική ισορροπία.

Το μότο μου : «Η ζωή είναι κούκλα» και είμαστε εδώ ΤΩΡΑ για να την απολαύσουμε!

“Ηχοθεραπεία /Διαλογισμός “Προεόρτια μυστηρίων “

Ονομάζομαι Τάσος Λαζάρου, είμαι 37 ετών και κατάγομαι από την Αμάρυνθο Ευβοίας , ένα όμορφο, γραφικό παραθαλάσσιο χωρίο. Είμαι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α ( Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ) Αθηνών , ασχολούμαι με το “Ευ Ζην” των ανθρώπων από το 2004 όπου και τα τελευταία χρόνια εκτός από τις αθλητικές επαγγελματικές δραστηριότητες οργανώνω βιωματικά εργαστήρια αυτογνωσίας , ενώ παράλληλα είμαι συνδημιουργός της Απάνεμη Στέγη , ενός οργανισμού που είναι δίπλα σε κάθε άνθρωπο.

Καλωσόρισες στο επόμενο βήμα της ζωής σου”

Καθώς ξεκινάς να περπατάς στο δρόμο, ο δρόμος εμφανίζεται” Rumi
Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην ανοιχτή παρουσίαση της βιωματικής μεθόδου Walking In Your Shoes® στο Συμπόσιο ΕΥ ΖΗΝ στους Δελφούς.Μια συνάντηση, όπου θα σου συστήσουμε την αρχέγονη και νέα συνάμα αυτή μέθοδο και τα πεδία εφαρμογών της. Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να βιώσεις από κοντά ένα Walk. Γιατί κανένα όμορφο κείμενο δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δύναμη μιας βιωματικής εμπειρίας ενός Walk.

Γιώργος Νάσιος . Γεννήθηκα το 1971 στην Ελβετία από γονείς μετανάστες και έζησα εκεί ως παιδί μέχρι που το 1978 ήρθαμε στην Ελλάδα. Από τότε η Ζωή και η Ψυχή μου δημιούργησαν τις συνθήκες που μου επιτρέπουν να ζω και να εργάζομαι και στις δύο αυτές αγαπημένες μου χώρες.Η πρώτη μου μεγάλη αγάπη είναι το Θέατρο, που ήρθε στο δρόμο μου το 1992. Είμαι ηθοποιός, ερμηνευτής τραγουδιών, σκηνοθέτης, εμψυχωτής ανθρώπων και ομάδων, συντονιστής Εργαστηρίων και Εκπαιδευτής Συντονιστ(ρι)ών Walking In Your Shoes®.Έχω σπουδάσει Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, Θέατρο και Τραγούδι. Έχω μυηθεί στο Reiki (2 βαθμοί) και το Aura Soma (2 επίπεδα και το αλχημιστικό Set με τον ίδιο τον Mike Booth). Έχω παρακολουθήσει αμέτρητα σεμινάρια από εμπνευσμένους δασκάλους, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Καλογήρου, η Louise L. Hay, ο Wayne W. Dyer, η Marianne Williamson, ο Gregg Braden, ο Eckhart Tolle, κ. ά. Συναντήσεις που αποτέλεσαν μεγάλα δώρα στην προσωπική και επαγγελματική μου διαδρομή και εξέλιξη.To 2000 γνώρισα τη δεύτερη μεγάλη μου αγάπη, τη Συστημική Οικογενειακή Αναπαράσταση του Bert Hellinger, έναν χαρισματικό φιλόσοφο και δάσκαλο, του οποίου οι διδασκαλίες, σε Ελλάδα και Αυστρία, μου άνοιξαν νέα πεδία συνείδησης. Με την άδειά του, μεταφράζω τα εμπνευσμένα κείμενα του από τα γερμανικά στα ελληνικά. Υπήρξα σπουδαστής και οδοιπόρος σε αυτή τη μέθοδο για δώδεκα χρόνια – αρχικά ως θεραπευόμενος και στη συνέχεια ως διοργανωτής των σεμιναρίων, διερμηνέας, μεταφραστής και μαθητής της Eva Hänggi, Συντονίστριας Οικογενειακών Αναπαραστάσεων, που υπήρξε επίσης δασκάλα και οδηγός μου. Το 2011 βρήκα τη σύνδεση μεταξύ των δύο αυτών πεδίων – του Θεάτρου και της Αναπαράστασης – στη μέθοδο του Walking In Your Shoes®.Το 2012 ολοκλήρωσα την Εκπαίδευσή μου στη Γερμανία με τον Δάσκαλο και Μέντορά μου Christian Assel – Ιδρυτή του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτο WIYS – και στη συνέχεια με τον Συνιδρυτή της μεθόδου, Joseph Culp και είμαι πιστοποιημένος Συντονιστής και Εκπαιδευτής του Walking In Your Shoes®.Από το 2000 προσφέρω εργαστήρια Θεάτρου και αυτό-ανακάλυψης στην Ελλάδα και την Ελβετία .Από το 2012 προσφέρω επίσης εργαστήρια Walking In Your Shoes® σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Ζυρίχη, Στοκχόλμη και Σάλτσμπουργκ.Το καλοκαίρι του 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαγική εβδομάδα Walking In Your Shoes® με ιστιοπλοϊκό σκάφος στις Σποράδες.Το φθινόπωρο του 2023 ολοκλήρωσα την μετεκπαίδευσή μου στο Walking In Your Shoes® με εστίαση στα τραύματα με τον Joseph Culp, στο Αμβούργο.Στην Ελλάδα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής δύο κύκλοι Εκπαίδευσης στη μέθοδο και ακολουθεί ο τρίτος. Είμαι ο επίσημος εκπρόσωπος Walking In Your Shoes® στην Ελλάδα και στην Ελβετία, επικεφαλής του Ελληνικού και της Ελβετικού Ινστιτούτου WIYS®

“Με ανάσα και Ροή”

Ανάσα, ελαφρότητα, παιχνίδι !

“Όταν ήμουν μικρή θυμάμαι πως ερχόταν η ώρα του παιχνιδιού, εκείνη η ώρα που ξυπνούσαν όλες μου οι αισθήσεις, που μοιραζόμουνα με τους φίλους μου και ήταν ένα ταξίδι στη φαντασία και τη δημιουργικότητα μας..Λένε πως το παιχνίδι ανοίγει την καρδιά, ξυπνάει το νου και μας φέρνει κοντά. Λένε πως όταν βιώνουμε και μοιραζόμαστε τη χαρά, είμαστε πιο κοντά στη ουσία μας. Θες να παίξουμε ; Ένα κάλεσμα να ενεργοποιήσουμε το σώμα μέσα από κινητικά παιχνίδια, να συνδεθούμε, να μαλακώσουμε, να συναντηθούμε, έξω από ρόλους και σοβαροφάνειες. Αφηνόμαστε στη ροή της αναπνοής, της κίνησης, της ομάδας, δοκιμάζουμε, συναντιόμαστε, γελάμε.”

Η Θάλεια Δήτσα αγαπάει την κίνηση, την έκφραση, τη δημιουργία. Εργάζεται ως δασκάλα κίνησης, χορογράφος και εμψυχώτρια βιωματικών – δημιουργικών ομάδων.  Σπούδασε  Φυσική,  χορογραφία , Πολιτική  Επιστήμη και Κοινωνιολογία .Προσεγγίζει την τέχνη του χορού, το βίωμα και τη μελέτη της κίνησης τόσο καλλιτεχνικά όσο και ως μέσο προσωπικής εξέλιξης και κοινωνικής μάθησης. Ως performer και χορογράφος έχει συμμετάσχει σε πολλές καλλιτεχνικές παραγωγές και συνεχίζει την καλλιτεχνική της διαδρομή μέσα από συνεργασίες με θεατρικές ομάδες, χορογραφικά έργα και άλλες δημιουργίες. To 2018 δημιούργησε τη δική της ομάδα Ma, με την οποία έχει παρουσιάσει 5 χορογραφικά έργα.Από το 2006 μέχρι σήμερα διδάσκει αδιάλειπτα μαθήματα και δημιουργικά σεμινάρια κίνησης, χορού και  σωματικής έκφρασης, αλλά και  ολιστικής, θεραπευτικής και ενεργειακής άσκησης (Pilates, Yoga, Qi work). Στην προσέγγιση της (Motion Vital) συνδυάζει τις τεχνικές που γνωρίζει ώστε να προσφέρει ένα ολιστικό βίωμα που θα επιτρέψει στους ανθρώπους να επανακτήσουν έναν υγιή δεσμό αγάπης και φροντίδας με τον εαυτό τους μέσω του σώματος. Από το 2018 εκπαιδεύεται ως ψυχοθεραπεύτρια. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση της στην Κλινική Εκφραστική Θεραπεία μέσω των Τεχνών (Clinical Expressive Arts Therapy). Συνεχίζει την εκπαίδευση της στη θεραπεία Gestalt  και στο Essential Institute of Psychotherapy.  Έχει επίσης ολοκληρώσει την εκπαίδευση της ως Big Leap Coach δίπλα τους Guy και Katie Hendricks (embodied intelligence, breath work, conscious loving.) . Από το 2020 συντονίζει εργαστήρια και ομάδες δημιουργικής έκφρασης, αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης μέσω των Τεχνών. Εργάζεται με ανθρώπους και ομάδες με στόχο την ενδυνάμωση μέσα από τη σύνδεση με το σώμα και τη διάνοια του, τη διεύρυνση της επίγνωσης και την πρόσβαση στις δυνατότητες για δημιουργία και σύνδεση.

“Αφουγκράζομαι το σώμα μου, εξισορροπώ τα αντίθετα μέσα μου”

Hatha Yoga με την Αλεξάνδρα Κόκαλα Ha σημαίνει ήλιος tha σημαίνει σελήνη. Hatha yoga λοιπόν σημαίνει η ένωση αυτών των δύο. Η ένωση και η εξισορρόπηση των αντιθέτων, όπως του ήλιου και της σελήνης, της μέρας και της νύχτας, της δράσης και της ξεκούρασης, του θερμού και του ψυχρού, του αρσενικού και του θηλυκού, και όλων των αντιθέτων μέσα μας αλλά και έξω από εμάς.  Οι πρακτικές της hatha yoga μας βοηθούν σε πρώτη φάση να ακούσουμε το σώμα μας, να το αφουγκραστούμε, να αναγνωρίσουμε τις αντιθέσεις και έπειτα να τις εξισορροπήσουμε. Δίνοντας χώρο και χρόνο στο σώμα μας ώστε να εναρμονιστεί με το νου μας. Ώστε σώμα, συναισθήματα και σκέψεις να συνεργάζονται.

Η Αλεξάνδρα έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ με μεταπτυχιακές σπουδές MSc in Energy του Πανεπιστημίου Heriot Watt της Σκωτίας και έχει εργαστεί στο τεχνικό τομέα για πάνω από 15 χρόνια. Ήρθε σε επαφή με τη γιόγκα πριν περίπου 10 χρόνια. Εφαρμόζοντας στην καθημερινότητά της πρακτικές της γιόγκα αλλά και άλλων εναλλακτικών θεραπειών συνειδητοποίησε πόσο μονοδιάστατη είναι η προσέγγιση που είχε αλλά και που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι στη ζωή. Έτσι, αποφάσισε να αφιερωθεί αποκλειστικά σε αυτό το μονοπάτι, βοηθώντας κι άλλους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν τη ζωή τους πιο ολιστικά, πιο ανθρώπινα και άρα με μεγαλύτερη πληρότητα φέρνοντας χαρά στην καθημερινότητά τους. Η αγάπη της και η αφοσίωση για τη γιόγκα την οδήγησε να λάβει την πιστοποίηση στη Hatha Yoga RYS200 και έπειτα την πιστοποίηση της Advanced Hatha & Raja Yoga RYS300, ενώ παράλληλα με τα μαθήματα γιόγκα πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες μάλαξης (thai massage, λεμφική μάλαξη, μυοχαλαρωτικό, εφαρμογή βεντουζών)  αλλά και ενεργειακών θεραπειών καθώς είναι Reiki Master, παρακολουθώντας συνεχώς σεμινάρια για τον εμπλουτισμό γνώσεων αλλά και τεχνικών

“Εν τη καρδία

Σας καλωσορίζω σε μια ήπια πρακτική Yoga εστιασμένη στο σημείο του Θώρακα, εκεί που εδρεύει το 4ο ενεργειακό μας κέντρο Anahata, το κέντρο της καρδιάς.Με τεχνικές αναπνοών θα διευρύνουμε το χώρο στο στήθος και θα ενισχύσουμε την πλήρη και βαθιά αναπνοή.Με εξειδικευμένες asanas  θα εξερευνήσουμε την κινητικότητα της θωρακικής μοίρας και θα ενθαρρύνουμε τις φυσικές καμπύλες της σπονδυλικής στήλης.Συν ταξιδεύοντας εν την καρδία  θα αποκτήσουμε εργαλεία για μια υγιή στάση σώματος , με ανοιχτή καρδιά  και θα συνδεθούμε με έννοιες όπως Αγάπη, Συμπόνοια, Ευγνωμοσύνη, Συγχώρεση.

Ονομάζομαι Λίλα Ξενάκη και εργάζομαι ως δασκάλα Yoga και θεραπεύτρια κυρίως μέσω της μάλαξης.Η επαγγελματική μου πορεία θα έλεγα, είναι η διαδρομή εξερεύνησης του εαυτού μου. Υπήρξα αθλήτρια πολλά χρόνια, έπειτα σπούδασα και εργάστηκα σαν αισθητικός και θεραπεύτρια σε spa. Πηγαίνοντας  όλο προς τα μέσα ανακάλυψα την φιλοσοφία  του Yoga όπου ολοκλήρωσα  200h βασική εκπαίδευση στο σύστημα Yoga works, 120h Bahiranga restorative yoga και 120h Bahiranga θεραπευτικές πτυχές του Yoga όπου ασκώ τα τελευταία 10 χρόνια.  Και το ταξίδι συνεχίζεται…Κύριο συστατικό και δύναμη ώθησης μου στο  ταξίδι αυτό είναι η αγάπη μου για τον άνθρωπο και στόχος μου είναι να μεταδώσω τις γνώσεις μου και να μοιραστώ το βίωμα μου και τις εμπειρίες μου για μια πιο υγιή σχέση με τον εαυτό μας αλλά και με τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Αναλυτικό πρόγραμμα εισηγήσεων και εργαστηρίων θα αναρτηθεί σύντομα !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top